Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Εγγραφές νέων μαθητών στα Τμήματα της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών

Ο Αρχιμουσικός Γ. Αρκούδης σε ώρα διδασκαλίας
Από το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών γίνεται γνωστό ότι  άρχισαν οι εγγραφές νέων μαθητών στα μουσικά της τμήματα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επευθύνονται καθημερινά - εκτός Σαββάτου και Κυριακής - κάθε απόγευμα, (ώρες 5 - 7 μ.μ.) στα προσωρινά γραφεία της Φιλαρμονικής, στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο του χωριού, καθώς το κτίριο της είναι - ως γνωστό - υπό κατασκευήν με χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Πρόγράμματος Ιόνιων Νησιών του Ε.Σ.Π.Α.
Γίνεται επίσης γνωστό ότι έχουν ήδη αρχίσει τα μαθήματα της νέας περιόδου 2011 - 2012.

Η υπαρχιμουσικός - δασκάλα μουσικής ΄Αρτεμη Πουλημένου σε ώρα θεωρητικής διδασκαλίας
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Αντώνης Ν. Πουλημένος


 Προχωρά ομαλά η κατασκευή του κτιρίου 
της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών


Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σκούρτης, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου 2011, το υπό κατασκευή κτίριο της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών. Κατά την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Αντώνης Πουλημένος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλαρμονικής, ο ανάδοχος του έργου και ο τέως Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος, κατά τη διάρκεια της θητείας του οποίου, εντάχθηκε το έργο στο ΕΣΠΑ και ξεκίνησε η κατασκευή του.

   Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 640.000 ευρώ και προβλέπεται να κατασκευαστεί ένα νέο διώροφο κτίριο 478,00 m2 το οποίο θα περιλαμβάνει αίθουσα εκδηλώσεων, αίθουσες διδασκαλίας, χώρους διοίκησης και βοηθητικούς χώρους. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί τα σκυροδέματα και οι τοιχοποιίες και ξεκινούν τα επιχρίσματα και η στέγη.

Δήλωση Χρ. Σκούρτη

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σκούρτης σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους τόνισε μεταξύ των άλλων τα εξής:
«Βρεθήκαμε σήμερα εδώ για να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη κατασκευής του νέου διώροφου κτιρίου της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών. Είναι ένα έργο το οποίο αντιμετώπισε αρχικά κάποια προβλήματα όσον αφορά την χρηματοροή, αλλά ευτυχώς ξεπεράστηκαν και πλέον όλα εξελίσσονται ομαλά.
Ευελπιστούμε ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και θα έχει παραδοθεί σε χρήση τους πρώτους μήνες του 2012.
Με αυτό το έργο νομίζω ότι η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών με την τεράστια προσφορά στον χώρο του πολιτισμού, θα αποκτήσει μια νέα στέγη αντάξια της ιστορίας της και της προσφοράς της στον τόπο μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής και τα μέλη του Δ.Σ για τις προσπάθειες που καταβάλλουν και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία που έχουμε.
Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω και τον πρώην Νομάρχη Στέφανο Πουλημένο στη διάρκεια του οποίου εντάχθηκε το έργο στο ΕΣΠΑ και ξεκίνησε η κατασκευή του.
Θέλω να διαβεβαιώσω ότι από την πλευρά μας, καταβάλλεται προσπάθεια για να ενταχθεί ένα νέο υποέργο, το οποίο θα περιλαμβάνει τον εξοπλισμό της Φιλαρμονικής και επιπλέον ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες. Ευελπιστώ ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει αίσιο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου