Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Σε πορεία καταξίωσης οι Rock ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ band, με αφετηρία τους Κυνοπιάστες


Στο εορταστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Corfu Channel (φωτο) συμμετείχε στις 23.12.2011, το συγκρότημα "Rock ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ band" που ιδρύθηκε στους Κυνοπιάστες, μόλις το Μάρτιο του 2011, από μια ομάδα μουσικών και φίλων με την πρωτοβουλία του Άκη Χανδρινού.

Μέσα στους λίγους μήνες ζωής του, το συγκρότημα έχει πραγματοποιήσει 17 ζωντανές εμφανίσεις από τις οποίες, η μία ήταν στο SΕVEN festival 2011, ως εισαγωγική συμμετοχή σε συναυλία τριών μεγάλων ονομάτων και συγκεκριμένα  των Πάνου Μουζουράκη, Ζακ Στεφάνου, Νίκου Πορτοκάλογλου.

Μέλη του συγκροτήματος είναι ο Άκης Χανδρινός (φωνή), ο Νίκος Μέριανος (Ηλ. κιθάρα και ακουστική), ο Κωστής Γλυκιώτης (Πλήκτρα και ακκορντεόν) και ο Δημήτρης Τσολάκης (κρουστά).

Tα τρία από τα τέσσσερα μέλη των Rock ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, είναι και μουσικοί της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών και ο Ακης Χανδρινός, παρουσιάζοντας το συγκρότημα στην τηλεοπτική εκπομπή, δεν παρέλειψε να αναφερθεί με υπερηφάνεια, στη σχέση τους με τους Κυνοπιάστες που είναι και η αφετηρία της προσπάθειάς τους.

Ο ιστότοπος ΕΣΤΙΑ ΚΥΝΟΠΙΑΣΤΩΝ παρακολουθεί με ζωηρό ενδιαφέρον την εντυπωσιακή πορεία τους και είναι κοντά τους για την προβολή και ανάδειξή της προσπάθειάς τους.  

Μπράβο παιδιά, συνεχίστε...

Για να τους ακούσετε επιλέξτε http://www.rock-diadromes.eu

Rock ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ και Πολυφωνικός Χορός Κυνοπιαστών σε μεγάλη εκδήλωση υποδοχής του νέου χρόνου στην πλατεία Αννουντσιάτα
Δύο συγκροτήματα εντελώς διαφορετικά αλλά με κοινή αναφορά στους Κυνοπιάστες, οι Rock ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ και ο Πολυφωνικός Χορός Κυνοπιαστών "Γειτονία" συμμετέχουν σε μια μεγάλη εκδήλωση υποδοχής του νέου χρόνου στην καρδιά της πόλης, με διοργανωτές τον "ΕΠΤΑ Τεχνών Τόπο", τους "Φίλους του ΕΠΤΑ", τους "Συνήθεις Ύποπτους" και την κίνηση "SAVE ANNUNZIATA". To καλλιτεχνικό πρόγραμμα αρχίζει στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 31.12.2011 και θα τελειώσει στις 1 μετά τα μεσάνυχτα, δηλαδή με την είσοδο του νέου χρόνου.

«Συνήθεις Ύποπτοι»
Save Annunziata


Αλλάζουμε Χρονιά… αλλάζουμε διάθεση... 
(παρά τα προβλήματα!)

Το Σάββατο στις 31 Δεκέμβρη, το απόγευμα, η πόλη της Κέρκυρας καλεί τους πολίτες του νησιού, να συμμετέχουν στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην «Πλατεία Ανουντζιάτα», με καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ποικίλες δράσεις συμμετοχής.
Η συνεύρεση τοπικών και φιλοξενούμενων καλλιτεχνικών σχημάτων  θα κρατήσει μέχρι την αλλαγή του έτους (.. και όσο αντέξει..) και αποσκοπεί στη δημιουργία ενός εύθυμου πυρήνα στην καρδιά της πόλης με στόχο τη συμμετοχή  όλων …
Τη διοργάνωση της βραδιάς ανέλαβαν, το «ΕΠΤΑ», οι «Φίλοι του ΕΠΤΑ», οι «Συνήθεις Ύποπτοι» και η κίνηση “Save Annunziata”, με τη συμπαράσταση του Δήμου Κέρκυρας.

Θα συμμετέχουν, 
με σειρά εμφάνισης:


Γιώργος Τρύφωνας & Rebellions
Rock Διαδρομές
Πολυφωνικός Χορός Κυνοπιαστών «Γειτονία»
Τμήμα Κρουστών Φ.Ε.Κ. 
Σχολή χορού Τζένης Θεοτόκη
Lacrima
Σχολή χορού Χοροκίνηση
Τρεις & ο Κούκος
KLEIN MEIN

Ώρα Έναρξης: 19.00μ.μ./ Λήξη: 01.00…(και όσο πάει..)
Με την υποστήριξη του Δήμου Κέρκυρας, του Δ.Ο.Π.Α.Π. και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

 


Γιώργος Γ. Ανυφαντής: Και μουσικός και καλός ποδοσφαιριστής


O Κυνοπιαστινός Γιώργος Ανυφαντής (φωτο), που εκτός από μουσικός της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών είναι και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής,  πέτυχε το ένα από τα τρία τέρματα στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση της ομάδας της Κασσιώπης με τον Απόλλωνα Πάργας (ομάδα της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας), που διεξήχθη την Τετάρτη (21/12) με άνετη επικράτηση της κερκυραϊκής ομάδας, με σκορ 3 -1.

Η Κασσιώπη με προπονητή τον συντοπίτη μας πλέον, Ρομπέρτο Μπολάνο άνοιξε το σκορ στο 25' με τον Βασίλη Τσενεμπή και το ημίχρονο έληξε 0-1. Οι Κερκυραίοι διπλασίασαν στο 61' με τον  Γιώργο Ανυφαντή, ενώ στο 76' ο Κώστας Γκερέκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 84' στο τελικό 1-3.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Κασσιώπης είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη (28/12), στο γήπεδο του Περιβολίου (στις 15:00), κόντρα στην τοπική Αναγέννηση του Γιάννη Κουρή.

Πληροφορίες: www.corfucorner.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου