Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Α΄ Έπαινος στην Ελένη Πουλημένου, σε ποιητικό διαγωνισμό του Ομίλου UNESCO της Κεφαλονιάς - Iθάκης

Τον Α΄ ΄Επαινο απέσπασε στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, που διοργάνωσε πρόσφατα ο ΄Ομιλος UNESCO Κεφαλονιάς και Ιθάκης, για το ποίημά της «Ελλάδα», η Ελένη συζ. Δημ. Πουλημένου.
Ο έπαινος επιδόθηκε στην Ελένη σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Κέφαλος» του Αργοστολίου, στις 14 Ιουλίου 2012.
Σημειώνεται ότι στο διαγωνισμό συμμετείχε πλήθος λογοτεχνών – ποιητών από όλη την Ελλάδα και το γεγονός της διάκρισης του ποιήματος της Ελένης Πουλημένου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ίδια, την οικογένειά της, τους φίλους της και τους Κυνοπιάστες συνολικά.

Σημειώνεται ότι η Ελένη είναι από τα στελέχη του Πολυφωνικού Χορού Κυνοπιαστών «Γειτονία» και πολλές φορές οι παρατηρήσεις της για εκδοχές δημοτικών ποιημάτων – τραγουδιών, που έφτασαν στις μέρες μας μέσα από την προφορική παράδοση του τόπου μας, είναι εύστοχες και υιοθετούνται στην προσπάθεια ορθής διατύπωσης και απόδοσής τους. 
Η «Εστία Κυνοπιαστών» συγχαίρει την Ελένη για την επιτυχία της αυτή και της εύχεται να έχει ακόμη υψηλότερες στο μέλλον.

1 σχόλιο: