Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Εξαιρετική Βραδιά Ελληνικής Μουσικής με το “Duo Greco” από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Προκοπίου


Μια εξαιρετική Βραδιά Ελληνικής Μουσικής με το “Duo Greco” των Σπύρου και Νίκου Μερτύρη (φωτο), διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, το βράδυ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Προκοπίου.
Η εκδήλωση με τους δύο Αγιοπροκοπίτες μουσικούς, έγινε στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου, όπου έχει την έδρα του ο Σύλλογος.
Η ανταπόκριση των κατοίκων του χωριού ήταν μεγάλη και συνδυάστηκε  με φαγητά και ποτά που διετίθεντο με ίδια – του καθενός – δαπάνη.
Είναι η πολλοστή φορά που, στον ΄Αγιο Προκόπιο, διοργανώνεται μια τέτοια εκδήλωση και δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους να έχουν την δική τους ευχάριστη έξοδο από το σπίτι, σ’ ένα χώρο που ενώνει και σε συνθήκες που επιτρέπουν την παραπέρα σύσφιγξη των σχέσεων των μελών της μικρής τοπικής κοινωνίας.

Στην μουσική βραδιά με το ελαφρύ φαγητό, συμμετείχαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΚ Γιώργος Μάμαλος, οι πρόεδροι της Δημοτικής Κοινότητας Κυνοπιαστών και της Τοπικής Κοινότητας του Αγ. Προκοπίου, Θωμάς Σούλος και Σπύρος Αρβανιτάκης, ο πρώην Νομάρχης και  Δήμαρχος Αχιλλείων, Στέφανος Πουλημένος και πλήθος κατοίκων.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αγ. Προκοπίου και προσωπικά στον Πρόεδρό του Νίκο Μάμαλο και τα μέλη του Δ.Σ., για την ωραία πρωτοβουλία τους, και γενικότερα για τις πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του Λεωνίδα Μερτύρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου