Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Σε σειρά εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη και το χωριό, η Παιδική Χορωδία των Κυνοπιαστών


Χριστούγεννα 2012

Σε σειρά εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα συμμετέχει κι εφέτος η Παιδική Χορωδία της Ενορίας της Υ.Θ. Ελεούσας Κυνοπιαστών (φωτο), σε διεύθυνση της Δήμητρας Καλογεροπούλου.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες εμφανίσεις:

  •   Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου θα συνοδέψει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νεκτάριο στην επίσκεψη του στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και θα ψάλει τα κάλαντα.
  •    Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα συμμετάσχει στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που διοργανώνει η Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας «Δημόδοκος» στην Ιόνιο Ακαδημία στις 8:30 μ.μ.
  •   Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου θα λάβει μέρος μαζί με την κιθαράτα της Ενορίας Κυνοπιαστών, στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των νέων της Ιεράς Μητροπόλεως, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η Πλατυτέρα».
  •    Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων, θα ψάλει  στην εκκλησία της Υ.Θ. Ελεούσας Κυνοπιαστών, κάλαντα και παινέματα μαζί με την Εκκλησιαστική Χορωδία του χωριού.
  •    Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, θα λάβει μέρος στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση, που θα διοργανώσει όπως κάθε χρόνο η  Ενορία Υ.Θ. Ελεούσας Κυνοπιαστών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ι.Ν. Υ.Θ. Ελεούσας στις  6:30 μμ. και θα συμμετέχουν επίσης η Κιθαράτα, οι Βυζαντινοί Ψάλτες και η Εκκλησιαστική Χορωδία της Ενορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου