Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο Στεφ. Πουλημένος εισηγητής σε ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου για τον "Καλλικράτη" και το ενδεχόμενο διάσπασης του Δήμου Κέρκυρας

Ο Στέφανος Πουλημένος ήταν ένας από τους πέντε εισηγητές στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας (Δ.Σ.Κ.) το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, ενόψει του προβληματισμού και των διεργασιών για τη διάσπαση ή μη του ενιαίου «καλλικρατικού» Δήμου της Κέρκυρας.
Ειδικότερα, ο Δ,Σ.Κ., “στο πλαίσιο του αναγκαίου κοινωνικού διαλόγου και προβληματισμού για την διάσπαση ή μη του ενιαίου δήμου Κέρκυρας”, διοργάνωσε το Σάββατο, στις 9.30 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου (νέο δικαστικό μέγαρο, 1ος όροφος)  ημερίδα – ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Ο νόμος “Καλλικράτης” και η εμπειρία της Κέρκυρας. Δικαιοπολιτική αποτίμηση της εφαρμογής του».
Την ημερίδα άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Κ. Γιάννης Βραδής.
Εισηγητές ήταν οι:
- Στέφανος Πουλημένος, δημοσιογράφος, πρώην Νομάρχης Κέρκυρας και  πρώην Δήμαρχος Αχιλλείων.
- Ιωάννης Κούρκουλος, σ. δικηγόρος, πρώην Δήμαρχος Κερκυραίων.
- Νίκος Φακιολάς, κοινωνιολόγος, πανεπιστημιακός.
- Νίκος Ράλλης, δικηγόρος, πρώην νομικός σύμβουλος ΤΕΔΚ Κέρκυρας.
- Σωτήρης Βλάχος, πολ. μηχανικός, πρώην Δήμαρχος Παρελίων Κέρκυρας.
Χαιρετισμό απηύθυνε στην εκδήλωση, ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφ. Σαμοϊλης, ενώ παρεμβάσεις έκαναν οι πρώην Δήμαρχοι Σωτ. Μικάλεφ, Τ. Καρύδης, Αλ. Αυλωνίτης, Μιχ. Κάρρας, ο Περιφ. Σύμβουλος Γιώργος Καρύδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αριστοτέλης Κοσκινάς, ο Σύμβουλος της ΠΕΔ Ιόνιων Νησιών Σπ. Γουναρόπουλος, ο έμπορος Χριστ. Μούτσος κ.ά.
Το "παρών" στην ημερίδα έδωσαν ο Πρόεδρος της Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ Τάσος Σαλβάνος και ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Γιάννης Κοντός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου