Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Εορταστική Συναυλία της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών

Την πρώτη της εορταστική συναυλία στο ανακατασκευασμένο κτίριό της, στο κέντρο του χωριού, δίνει την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, η μπάντα της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, σε διεύθυνση του νέου αρχιμουσικού της Σπύρου Νίκα.
Φέτος, λόγω αυξημένης χωρητικότητας της νέας σκηνής, η σύνθεση της μπάντας που θ΄αποδώσει το εορταστικό πρόγραμμα, είναι διευρυμένη κατά 70% περίπου, φτάνοντας τους 50 μουσικούς, με φιλοδοξίες να σταθεί σε υψηλό ποιοτικό επίπεδο.
Στις νέες συνθήκες, το ενδιαφέρον των φιλόμουσων κατοίκων των Κυνοπιαστών, για τη συναυλία αυτή, εκδηλώνεται αυξημένο και ως εκ τούτου αναμένεται μαζική η προσέλευσή τους.
Τα τρία προηγούμενα χρόνια, η εορταστική συναυλία των ημερών, είχε δοθεί στην εκκλησία της Υ.Θ. Ελεούσας, ενώ για 27 χρόνια - από το 1983 έως το 2009 - δινόταν στην παλαιά αίθουσα της Φιλαρμονικής, στον όροφο πάνω από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό των Κυνοπιαστών.
Όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από πέρσι, τη Φιλαρμονική Κυνοπιαστών διηύθυνε, ο αξέχαστος και αγαπητός σε όλους αρχιμουσικός της, Γιώργος Αρκούδης, που συμπληρώθηκε ήδη ένας χρόνος από την τόσο πρόωρη απώλειά του.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης της Φιλαρμονικής, τα εγκαίνια του κτιρίου θα γίνουν μόλις τακτοποιηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες που αφορούν κυρίως τον εξοπλισμό του και όχι ενωρίτερα από το ερχόμενο Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου