Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Την πίτα για το νέο έτος έκοψε την Κυριακή ο “ΦΕΡΕΛΠΙΣ” στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών

Την πίτα του για το νέο χρόνο, έκοψε την Κυριακή 26 Iανουαρίου 2014, στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, ο Σύνδεσμος Εθελοντικών Δράσεων κατά του Καρκίνου “ΦΕΡΕΛΠΙΣ”.
Η όλη εκδήλωση, πλαισιώθηκε από μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία της Ενορίας Κυνοπιαστών, υπό τη Διεύθυνση της Δήμητρας Καλογεροπούλου και η μπάντα της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού Σπύρου Νίκα.
Για τους σκοπούς του “ΦΕΡΕΛΠΗ”, μίλησε ο Πρόεδρός του, γιατρός Φάνης Χριστοδούλου, η Αντιπρόεδρος – δικηγόρος Μερόπη Υδραίου και ο έφορος - γιατρός Κώστας Γεωργαλίδης.


Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Κουτσούρης, εκπροσωπώντας το Μητροπολίτη, που ευλόγησε μαζί με τον εφημέριο Καμάρας π. Ανδρέα Μαζαράκη, την πίτα,  ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών Αντώνης Πουλημένος και ο πρώην Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Χρυσούλα Τόμπρου (Κερκυραίων), Γιάννης Κεφαλλωνίτης (Αχιλλείων) και πλήθος κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου