Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Ε.Κ. Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Κυνοπιαστινός φιλόλογος Φίλιππος Α. Παϊπέτης


Διδάκτωρ φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι ο Κυνοπιαστινός φιλόλογος Φίλιππος Α. Παϊπέτης, από τον περασμένο Ιούλιο, μετά από σχετική απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της Φιλοσοφικής Σχολής, που έκρινε την διδακτορική του διατριβή.

Συγκεκριμένα, ο Δρ Φίλιππος Παϊπέτης (φωτο) παρουσίασε και υποστήριξε στις 22 Ιουλίου του 2015, την διδακτορική του διατριβή με θέμα: «Διαλεκτική και ηθική στη φιλοσοφία της ιστορίας, του Εγέλου» και η εξεταστική επιτροπή την ενέκρινε απονέμοντάς του τον βαθμό «΄Αριστα».
Ο διδακτορικός τίτλος θα απονεμηθεί επίσημα στον Κυνοπιαστινό επιστήμονα, στην αμέσως προσεχή τελετής ορκωμοσίας, στις αρχές του 2016.
Συγχαίρουμε τον Φίλιππο για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του υψηλού αυτού στόχου που έθεσε στη ζωή του και ευχόμαστε η απονομή του τίτλου του Διδάκτορα Φιλοσοφίας να τον φέρει ακόμη πιο κοντά στις επόμενες ευγενείς του φιλοδοξίες.
Να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος Παϊπέτης γεννήθηκε μεν στην Αθήνα, αλλά είναι τακτικός επισκέπτης και κάτοικος, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, στο πατρικό του σπίτι στους Κυνοπιάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου