Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Κυνοπιαστινοί δρομείς τερμάτισαν στον αυθεντικό 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Δύο Κυνοπιαστινοί δρομείς μεγάλων αποστάσεων, συμμετείχαν στον αυθεντικό 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015. Και οι δυό, που δεν είναι νεαροί σε ηλικία, κατόρθωσαν να τερματίσουν την μεγάλη διαδρομή των 42.195 μέτρων. Και το γεγονός αυτό τους έδωσε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ενώ για τους Κυνοπιάστες ήταν μια ακόμη επιτυχία που έχει συμβολική και ουσιαστική σημασία και στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όλους, ιδαίτερα δε στη νέα γενιά.

Πρόκειται για τους:
  • Προκόπη Χρ. Αρκούδη (φωτο πάνω), τον 48χρονο δρομέα μεγάλων αποστάσεων, συχνά σε δύσκολες ορεινές διαδρομές, που δεν το βάζει κάτω και έδωσε για μια ακόμη φορά το αγωνιστικό «παρών», στην κορυφαία αυτή διοργάνωση της κλασικής διαδρομής Μαραθώνας – Αθήνα.
  • Θανάση Σπ. Μάζη (φωτο δεξιά), 40χρονο αξιωματικό του στρατού, που δεν τον έχουμε συνηθίσει ως δρομέα και μάλιστα σε μαραθώνιο, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά. Κι αυτός κατόρθωσε να τερματίσει επιτυχώς, νιώθοντας περήφανος για την επιτυχία του και σκορπώντας χαρά στην οικογένειά του, στους φίλους, τους συναδέλφους του και τους συγχωριανούς του.
  • Στον αυθεντικό 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε ακόμη οικογενειακώς, ο γιός της Κυνοπιαστινής Νίκολης Ν. Πουλημένου, Νίκος Γρ. Κοσκινάς, με τη σύζυγό του και το γιό τους Γιώργο, ενώ για την επόμενη χρονιά μαθαίνουμε πως ετοιμάζονται κι άλλοι Κυνοπιαστινοί.
-      Τώρα που πήραμε φόρα, ποιος μας πιάνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου