Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Μια θάλασσα τραγούδια για το καλοκαίρι από τις αγγελικές φωνές των παιδιών της Παιδικής Χορωδίας των Κυνοπιαστών

Μια θάλασσα τραγούδια για το καλοκαίρι, από το πλούσιο έως ανεξάντλητο ελληνικό ρεπερτόριο, απέδωσαν με τις αγγελικές φωνές τους, τα τρία τμήματα της Παιδικής Χορωδίας της Ενορίας των Κυνοπιαστών, στην καθιερωμένη θερινή συναυλία της, την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, στο προαύλιο της εκκλησίας της Υ.Θ. Ελεούσας στο κέντρο του χωριού.

Από τα τρία τμήματα, το πρώτο, το νηπιακό, επιμελήθηκε και διηύθυνε η Ράνια Δακανάλη, ενώ το προπαιδικό και το παιδικό τμήμα, η μαέστρος Δήμητρα Καλογεροπούλου, με τη συνοδεία της Μαρίας Υφαντή στο πιάνο.


Το κοινό, που κατέκλυσε το χώρο της συναυλίας, χειροκρότησε θερμά όλους τους συντελεστές της και χάρηκε την ερμηνεία των δημοφιλών ελληνικών τραγουδιών, με θέμα τη θάλασσα και το καλοκαίρι, ανάμεσά τους και παραδοσιακά της Κέρκυρας και ευρύτερα της Επτανήσου, στο καθιερωμένο καλοκαιρινό ταξίδι στα πιο όμορφα λιμανάκια της καρδιάς μας. Ένα μελωδικό ταξίδι με τις αγνές φωνούλες των 50 και πλέον παιδιών της Παιδικής Χορωδίας των Κυνοπιαστών, που έχει πλέον 25 χρόνια ζωής!
Mε την ευκαιρία αποφοίτησής τους από το Λύκειο, τρία από τα παλαιότερα μέλη της Παιδικής Χορωδίας (φωτο), η Κατερίνα Σάκκου (δεξιά), η Ευγενία Σοφιανού (στη μέση) και η Φιόρη Σκολαρίκη (αριστερά), απέδωσαν ένα σύγχρονο, ιδιαίτερα αγαπητό τραγούδι και χειροκροτήθηκαν ζωηρά από το κοινό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου