Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Κάλεσμα για αιμοδοσία, από τη Φιλαρμονική Κυνοπιαστών

Πρόσκληση σε παλαιούς και νέους αιμοδότες, που ευτυχώς, είναι πολυάριθμοι στους Κυνοπιάστες, να δώσουν αίμα, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, το απόγευμα (17.30 - 20.00) απευθύνει η Διοίκηση της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών.
Συνεργείο της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, θα βρίσκεται στην ισόγεια αίθουσα της Φιλαρμονικής για να ανταποκριθεί με τον ασφαλέστερο και πιό ανώδυνο τρόπο, στη διάθεση των εθελοντών αιμοδοτών για προσφορά ζωής.
Ας μη διστάξουν ούτε για μια στιγμή, οι έχοντες τη δυνατότητα να δώσουν μιά φιάλη αίμα, σε μόλις 10 λεπτά από τη ζωή τους, για τις πολλές καθημερινές ανάγκες των συνανθρώπων μας, που συχνά είναι και δικοί μας άνθρωποι, μέλη της οικογένειάς μας, ακόμη και εμείς οι ίδιοι!
Οι Κυνοπιάστες έχουν δώσει στο παρελθόν, λαμπρά δείγματα ευαισθησίας και ανταπόκρισης στα προσκλητήρια αιμοδοσίας, με πολλές δεκάδες κατοίκους να δίνουν αίμα για όποιον το χρειαστεί.
Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης της  Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, ελπίζουν ότι ανάλογη ανταπόκριση θα δείξουν και τώρα...
Οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και η αγωνιώδης αναζήτησή του την ώρα της ανάγκης δεν είναι ό,τι καλύτερο... Ας προνοήσουμε ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του χωριού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου