Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αναγνωστική Εταιρία Κερκύρας τιμά τον Επίτιμο Πρόεδρό της Ανδρέα Παϊπέτη


Η Διοικητική Επιτροπή της Αναγνωστικής Εταιρίας Κερκύρας διοργανώνει ειδική εκδήλωση για να τιμήσει τον Επίτιμο Πρόεδρό της Ανδρέα Παϊπέτη (φωτο). 
Χαιρετισμό θ' απευθύνει ο κ. Γιάννης Πιέρης, Πρόεδρος της Αναγνωστικής Εταιρίας. 
Για το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου, θα μιλήσουν οι κ.κ. Σπύρος Γερακάρης, δικηγόρος - Αντιπρόεδρος της Εταιρίας, Σπύρος Ζηνιάτης, δημοσιογράφος - πρώην Γραμματέας της Εταιρίας και Σπύρος Γαούτσης Ιστορικός ερευνητής.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά, ο καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου, βιολονίστας Σπύρος Γκικόντης
Η τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρίας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20.00.
Υπενθυμίζεται ότι ο τιμώμενος της βραδιάς, είναι Κυνοπιαστινός, με το πατρικό του σπίτι στους Κυνοπιάστες και με ιδιαίτερη αγάπη κι ενδιαφέρον για τον τόπο της καταγωγής του. Υπήρξε επί 10ετίες συμβολαιογράφος Κερκύρας και είναι εγγονός του Δημάρχου Μεσοχωριτών Ανδρέα Παϊπέτη.
Το καλοκαίρι του 2003, με την ευκαιρία της επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, μεταξύ των τιμητικών διακρίσεων σε προσωπικότητες για την προσφορά τους στην επιστημονική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή, είχε τιμήσει με τον Αργυρό Σταυρό του Φοίνικος και τον κ. Ανδρέα Παϊπέτη, τότε πρόεδρο της Ανταγωνιστικής Εταιρείας Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου