Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Κυνοπιαστινοί δρομείς έτρεξαν και τερμάτισαν στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Kαι τρεις Κυνοπιαστινοί δρομείς μεγάλων αποστάσεων, μαζί με αρκετούς ακόμη Κερκυραίους και 50.000 αθλητές από 104 χώρες, συμμετείχαν στον αυθεντικό 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016. Και οι τρεις, κατόρθωσαν να τερματίσουν στην μεγάλη διαδρομή των 42.195 μέτρων. Και το γεγονός αυτό, τους έδωσε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ενώ για τους Κυνοπιάστες και ευρύτερα την Κέρκυρα, τέτοιες επιτυχίες έχουν συμβολική και ουσιαστική σημασία και στέλνουν πολλαπλά μηνύματα σε όλους, ιδιαίτερα δε στη νέα γενιά.



Πρόκειται για τους:
  • Προκόπη Χρ. Αρκούδη (φωτο αριστερά), τον 50χρονο δρομέα μεγάλων αποστάσεων, συχνά σε δύσκολες ορεινές διαδρομές, που δεν το βάζει κάτω και έδωσε για μια ακόμη φορά το αγωνιστικό «παρών», στην κορυφαία αυτή διοργάνωση της κλασικής διαδρομής Μαραθώνας – Αθήνα. Τερμάτισε σε χρόνο, 3 ώρες και 26΄.
  • Θανάση Σπ. Μάζη (φωτο μέση), 41χρονο αξιωματικό του στρατού, που τον είδαμε και πέρσι για πρώτη φορά στο μαραθώνιο. Κι αυτός κατόρθωσε να τερματίσει επιτυχώς, με χρόνο 3 ώρες  και 48΄, νιώθοντας περήφανος για την επιτυχία του και σκορπώντας χαρά στην οικογένειά του, στους φίλους, τους συναδέλφους του και τους συγχωριανούς του.
  • Παναγιώτης Σπ. Αλαμάνος, 36 χρονών, (φωτο δεξιά) που συμμετείχε για πρώτη φορά σε μαραθώνιο. Ο Πάνος είναι ανερχόμενη δύναμη των Κυνοπιαστών με ισχυρή θέληση και αυτοπεποίθηση, που πηγάζει και από την πολύ καλή φυσική του κατάσταση. Θα τον βλέπουμε απ’ ό,τι φαίνεται, σε πολλές διοργανώσεις αγώνων δρόμου και θα χειροκροτούμε τις επιτυχίες του.
  • Στον αυθεντικό 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε ακόμη και τερμάτισε επιτυχώς, ο γιός της Κυνοπιαστινής Νίκολης Ν. Πουλημένου, Νίκος Γρ. Κοσκινάς, ενώ για την επόμενη χρονιά μαθαίνουμε πως ετοιμάζονται κι άλλοι Κυνοπιαστινοί.

-      Τώρα που πήραμε φόρα, ποιος μας πιάνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου