Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ο Κερκυραίος Γιώργος Σουρβίνος, Διοικητής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Ο Δκτής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης Γιώργος Σουρβίνος 
(αριστερά) στο τηλεοπτικό πάνελ της ΕΡΤ 3
Τα τελευταία σοβαρά τροχαία δυστυχήματα που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις και προβληματισμούς σε όλα τα επίπεδα. 
Μια τέτοια συζήτηση, άκρως ενδιαφέρουσα, με θέμα "Τροχαία ατυχήματα - ο ακήρυχτος πόλεμος της ασφάλτου" προβλήθηκε πρόσφατα στην ΕΡΤ3, με ένα επιπλέον λόγο για μας, να την παρακολουθήσουμε.
Στο τηλεοπτικό πάνελ συμμετείχε ένας αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας με επώνυμο που παρέπεμπε αμέσως στην Κέρκυρα, με ειδικότερη καταγωγή τους Κυνοπιάστες.
Ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής – Διοικητής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σουρβίνος, που μας καθήλωσε με την επιχειρηματολογία και τον καθαρό του λόγο, δίνοντας έμφαση στα όσα ορίζει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), αλλά και στα θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.
Ο Γιώργος Σουρβίνος, γιος του Σπύρου Σουρβίνου (Μπούτσικα), γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει αναπτύξει ισχυρή σχέση με τον τόπο καταγωγής του, τους Κυνοπιάστες, όπου γεννήθηκε ο πατέρας του και διατηρεί το οικογενειακό τους σπίτι. Έχει τακτικές επισκέψεις εδώ και διατηρεί θερμές σχέσεις με τους κυνοπιαστινούς συγγενείς του και όχι μόνο.
Οι συντοπίτες του εύχονται στον Γιώργο Σουρβίνο, κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του και να τον δουν ακόμη ψηλότερα στην ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου